Reactie op teambuilding workshop UMC ST Radboud

Als afsluiting van Introductiedag I van het UMC St Radboud Nijmegen verzorgt Sara maandelijks een workshop waarbij de deelnemers het “Samenwerken in de praktijk” zingend ten uitvoer brengen.

Een ludieke manier om medewerkers na een intensief dagprogramma informeel te laten samenwerken. Terecht met stip een uitstekende tip.

Nadine van Maasakker, Coördinatie Introductiedag, UMC St Radboud


Mijn ervaring met Sara als dirigent
Wat me vooral is bijgebleven is de hele grondige, maar tegelijk losse en creatieve manier van inzingen. Dat doet niet iedere dirigent, maar ik merkte dat het erg helpt om lekker te zingen.
En luisteren, luisteren, luisteren! Mijn gevoel voor intonatie en afstemming zijn daardoor echt verbeterd. Sara weet van een groep mensen- ik zou zelfs durven zeggen elke groep- echt een koor te maken.
Het was, kortom,  een hele leuke en inspirerende ervaring om Sara als dirigent mee te maken. Ze is vol passie en enthousiasme, en dat neemt iedereen al heel snel van haar over.  Mijn belangrijkste les uit de repetities? Los…laten, niet denken, maar gewoon doen!
Renée van Gestel


Sara is een krachtige, sprankelende en gepassioneerde vrouw die het beste in je (en de groep) naar boven haalt.
Remy van Gelder


 Reactie op de workshop stemvorming van Sara

Een workshop van Sara is zeer de moeite waard, op de eerste plaats kan vrijwel iedereen zingen, maar op de juiste manier met je stem omgaan is een tweede, zeker als je vaak en lang zingt.

Door Sara' s uitleg over de manier van je mond openen en je houding van staan, gaat het toch wat makkelijker, meer volume en minder krampachtig. De eerst volgende keer dat je weer zingt moet je er even bij nadenken en het je eigen maken.

Het lijkt me dan ook prettig om eens in de zoveel tijd gebruik te maken van een workshop met Sara. We hebben ten slotte maar één stem, zeker als je vaak zingt zoals wij is het geen overbodige luxe en het is nog leuk ook.

Groetjes Yvonne (koor Sparkle)


Mijn ervaringen van mijn zangles bij Sara Di Marco.
Op weg naar mijn eerste les. Ik had geen idee wat ik ervan moest verwachten ondanks dat ik al één keer met een vriendin mee was gekomen. Ik stapte het lokaaltje binnen en… daar zat Sara, stralend en sprankelend! Ik voelde me bij Sara vrij snel op mijn gemak. Na een paar lessen voelde het alsof ik al een paar jaar les van haar had. Ik word van deze lessen altijd vrolijk en opgewekt!
‘Sara, heel erg bedankt en ik hoop nog een tijdje zo door te kunnen gaan!’
Charlotte van Verseveld


Ik vind de lessen van Sara heel erg leuk. Ik heb nu al 3 jaar les van haar, en heel erg veel geleerd.Sara kan heel mooi zingen, en ze is ook heel grappig. Daarom zijn haar lessen ook altijd zo leuk. 

Groetjes,

Babette


Hoe is het bij Sara

Bij Sara is het superleuk. Ze geeft zingend les en soms moet je ook meezingen.Je hebt ook veel lol. Je mag zelf een liedje uitzoeken. Ze neemt soms ook iets mee.Nu heeft ze bijvoorbeeld een kikker die een prins wordt. Dat is heel leuk. Ze heeft ook een schoolbord waar je ook dingen op moet doen. Als het mooi weer is gaan we wel eens buiten notenbalken en noten schrijven met stoepkrijt.

Geschreven door Lot