Sara Solo 

 

Tijdens een halfjaarlijks verblijf in Italie( Florence) heb ik diverse muzikale activiteiten ontplooid. Zo heb ik zanglessen gegeven, muziektherapie gegeven aan een autistisch kind en heb ik gezongen met de pianist van Andrea Bocelli, een zeer inspirerende ervaring! Na zanglesssen bij Jill Feldman in Italie (Arezzo) ben ik zonder nadere auditie toegelaten tot haar masterclass in Florence. Tevens heb ik als toehoorder lessen en examens bijgewoond in het conservatorium van Florence. Met veel plezier werkte ik mee aan klassieke koorprojecten, o.a. bij het residentie orkest onder leiding van Jaap van Zweden. Bij vocaal ensemble c-sharp te Leiden zong ik 'the canticles' van Ned Rorem.

Momenteel heb ik regelmatig solo-optredens. Te midden van publiek of op een podium deel ik graag met u mijn liefde voor het gezongen/ gesproken woord dit, onder bezielende pianobegeleiding.

 

Doelgroep

De kleinere theaters, bedrijfsfeesten, themafeesten en concerten.

 

Wat van mij te verwachten

Solorepertoire van klassieke liederen tot kleurrijke woordkunst. Bij themafeesten en concerten kan ik desgewenst zelf gedichten aanleveren, die ik voordraag met begeleiding van een pianist of met een eigen stemimprovisatie. Ook voor bedrijfsfeesten kan ik op verzoek een gewenst onderwerp muzikaal uitdiepen. Overdracht van het muzikaal verhaal staat voor mij centraal.

 

Vorm

Noodzakelijk op uw feestlocatie is de aanwezigheid van een piano. Voor elk optreden maken we een afspraak om uw muzikale wensen te bespreken. Zo wordt uw georganiseerde soirée, matinee, happy hour muzikaal verrijkt naar uw eigen smaak.

 

Een greep uit mijn repertoire

 

Bizet                         Seguedille (uit Carmen)

Brahms                      Von ewiger Liebe

Donizetti                    Amore e morte

de Falla                      Nana

Granados                    La maja dolorosa

Handel                       Lascia ch’io Pianga

Schubert                    Ruhn in frieden

Onbekend                   Tres morillas de jaen

Weill                          The unknown songs

 

 

 

Richtprijs

Per optreden van maximaal een half uur, € 150,- exclusief kosten voor de begeleidende pianist (bedrag idem). Reiskosten zijn hier niet bij inbegrepen en worden apart in rekening gebracht.